買鞋做善事!SKECHERS BOBS系列

text>Emily photo>Emily edit>Fung Lee06/12/2015 2:26pm
Bee.WEBZINE報導】

你無睇錯,呢對懶人鞋的確係SKECHERS出品!
雖則SKECHERS旗下的D'Lites系列因為韓風吹襲而賣個滿堂紅,但總有人嫌夏天著波鞋己成定律,難免有點乏味。所以為了照顧懶人一族的需要,SKECHERS就反璞歸真,推出主打大自然風格的BOBS系列。該系列的設計靈感來自阿根廷的傳統布鞋,採用的帆布與網布質料比波鞋擁有更高的透氣度。而鞋型雖然與TOMS有幾分相似,但就比TOMS注入了更多新元素,例如兩吋platform和slip-on鞋款等,以保留SKECHERS獨有的韓味!加上除了鞋底輕盈之外,同時亦採用追求避震緩衝概念的記憶鞋墊,令你穿上後輕盈舒適,但又有波鞋的避震效果!

仲有一點好重要,只要你購買一對BOBS鞋,SKECHERS就會捐一對新鞋比第三世界國家的貧困兒童,令你「敗家」同時做善事,仲唔大條道理速速入貨?

SKECHERS BOBS


$399

Shop Location

地址:

SKECHERS 銅鑼灣時代廣場7樓731號舖
電話:2506 9278

Tags:
skechers

Comment

Leave a comment

Facebook